ปฏิทินปฏิบัติงาน
เมื่อวานนี้เมื่อวานนี้352
สัปดาห์นี้สัปดาห์นี้1675
เดือนนี้เดือนนี้18831
รวมที่ผ่านมาทั้งหมดรวมที่ผ่านมาทั้งหมด1290762
Events Calendar
April 2014
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

เพลงประจำโรงเรียนมาแตร์เดอีวิทยาลัย

เพลง  Mater Dei

Mater Dei, Mater Dei, What shall I ask of Thee?
         Be thou my guide through the whole of life
         Be a mother and friend to me,
         And Mater Dei, Mater Dei,
         What shall I do for thee?
         I will always be true to the white and the blue
         To the teachings I learned from Thee

Dim lights Embed Embed this video on your site

เพลง Serviam

There’s a word that wakes our spirits lifts our thoughts on high
          Where St.Ursula’s own emblem sparkles in the sky
          As unto the Pole Star pointing brightly shines the Bear
          She doth point the way to heaven leads our footsteps there
          And the badge that shows our motto shall be ever dear
          And for God we’ll serve our neighbour, His own Image here
          Serviam shall be our watchword, marching on we’ll sing
          Battling’gainst the pride of Satan serving Christ our King.

เพลง มาร์ชมาแตร์เดอี

* เทอดมาแตร์เดอีศรีสง่า              ดุจดาราพรายพร่างกลางเวหน
          ธงฟ้าขาวเชิดชูไว้ในกมล                     เราทุกคนรำลึกในฤทัยปอง *
          จะรับใช้ชาวประชาในหล้าโลก               จะรับใช้ผู้วิโยคโศกหม่นหมอง
          จะรับใช้ด้วยดวงใจใฝ่ธรรมครอง            จะรับใช้มวลมิตรปองผองนิรันดร์
          เหล่ามาแตร์เดอีมีใจมุ่ง                         หวังผดุงสามัคคีที่สดใส
          เป็นสตรีงามพร้อมดวงใจ                      เปี่ยมหทัยรำลึกมั่นกตัญญู
                                                  ( ซ้ำ * ..... * )

Download Document

ดาวน์โหลดเอกสารต่างๆ หนังสือจากทางโรงเรียน ฯลฯ

Linksที่เกี่ยวข้อง

สมาคมผู้ปกครองและครู